Zateplení Skautského domu


V září jsme zahájili rozsáhlou rekonstrukci - zateplení 3 stěn skautského domu.

Důvodem bylo skokové navýšení cen energíí, které se dotklo nás všech. Bohužel však po detailních propočtech se ukázalo, že naše rezervy padnou na jedinou topnou sezónu a ani tu nepokryjí celou. Nastala tedy rozsáhlá debata jakým způsobem se dostat z této "horké" situace ven. 
Naštěstí máme ve středisku několik hodně aktivních jedinců, kteří se bez únavy starají o Skautský dům a ti přišli s řešením zateplení. Za zmínku stojí Ježek a Sapik, detailně spočítali možné ušetření, prostudovali možnosti financování a poptali realizační firmy. Spolu se spoustou dalších dali dohromady akční plán během několika týdnů a na zateplení se začlo prakticky obratem pracovat.

 

Technicky: Zateplujeme polystyrenem 30cm, to je dost co? :)

 

Z vlastních zdrojů bychom celou akci neutáhli. Pomohl nám Junák bezúročnou půjčkou z vlastních rezerv. Celková částka za zateplení je pro nás, jako neziskovou organizaci, obrovská, proto se obracíme i na Vás, rodiče, kamarády, náhodné kolemjdoucí, živnostníky, zaměstnance, podnikatele.

 

Pokud je ve vašich silách přispět jakoukoliv finanční částkou, jsme vám my a především naši skautíci a skautky, velice vděční. 

 

Jak přispět »

 

 

314412107_6399945693365688_417830390553498928_n

 

 

Zpět do obchodu